Slide background
Slide background
Slide background

Dobrodošli u konobu Bani!


U ugodnom ruralnom ambijentu, uz tradicionalnu istarsku hranu i domaće pjesme, osoblje konobe Bani dočarat će Vam kako se živi u Istri!

U samom srcu Istre, nedaleko grada Pazina, iznad rijeke Pazinčice, smjestilo se malo selo Bani. Očuvana priroda, svježi zrak, mir i domaći ugođaj, glavna su obilježja toga mjesta koje Vas poziva da se barem nakratko odmaknete od gradske vreve.
U Banima još od 1983. djeluje Konoba Bani. Sve do 2002. godine radi kao seosko domaćinstvo (seoski turizam). Od tada pa sve do danas, uspješno posluje kao konoba. Ambijent Konobe Bani obogaćen je detaljima iz istarske radinosti i kaminom koji zimi daje prostoru poseban ugođaj.

Konoba može ukupno primiti  400 osoba, i to 200 u unutarnjem i 190 u vanjskom, po potrebi, natkrivenom prostoru.

bani2 stol1 DSC 2500

Osnovna djelatnost Konobe je:

- pružanje ugostiteljskih usluga,

- organizacija ručkova za turiste, za sudionike sindikalnih izleta, školskih izleta te izleta za umirovljenike,

- vinske probe,

- organizacija poslovnih večera, proslave godišnjica mature, krstitki, krizme kao i svatova.

Potrebno je napomenuti da Konoba Bani radi isključivo s unaprijed dogovorenim grupama, a uvijek nudi mogućnost izbora menua.

Kako bi što bolje dočarali tradicionalne istarske vrijednosti, osoblje konobe Bani dočekat će Vas u tradicionalnim istarskim nošnjama, uz žive zvukove harmonike, a ukoliko želite, Vaš boravak možemo uveličati priredbom folkorne grupe s Pazinštine. Tijekom boravka kod nas imate priliku čuti i tradicionalne istarske pjesme, a ako imate sreće, možete čuti i njok magarca ili pjev pijetla. 
U našoj gastro ponudi nudimo Vam tradicionalne istarske delicije poput pršuta, sira, domaće tjestenine, bisku, medicu, neizostavne tartufe te različite deserte.

Info

Bani 73, Zarečje, Pazin 52000
konoba-bani@konoba-bani.hr
tel: +385(0)52/621 762
faks: +385(0)52/621 762
mob: +385(0)98/284 551